Generator not making power after rebuild - Power Equipment Forum : Power Equipment Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 04-08-2019, 06:39 PM Thread Starter
Bmw
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Generator not making power after rebuild

I searched the forums and searched Google cant find anything like what I'm wondering... we had a magnum mpg6600e generator sieze at work. The company I work for said, "throw it out," so I took it home and rebuilt it for fun. Got it running better than new, but now it doesnt create power. I tried the ol' corded drill trick, no luck, and hooked up a double male ended power cord to a power supply hoping to excite the generator and get it making power again. Also no luck. My question is what do you guys think couldve happened, did the AVR coincidentally fail with the motor? Did I hurt the coil on the generator side by pulling it all apart?
Bmw is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Power Equipment Forum : Power Equipment Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome