Pressure washer pulsing under load - Power Equipment Forum : Power Equipment Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 07-16-2019, 07:07 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Pressure washer pulsing under load

Video of issue - https://youtu.be/O3EZkxX6USQ

Generac Gas Power Washer

-Seems to be pressure related, not engine.
-Hose is in good shape, supply pressure is good.
-No issues when trigger is not engaged.
-It doesn’t drop pressure or have low pressure for an extended period of time, it just pulses between high pressure and low pressure, about one second each... only when the trigger is pulled.
-When nozzle tip is removed from wand, and trigger is depressed, it flows water freely without pulsing.

Please help!
msimps6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Power Equipment Forum : Power Equipment Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome