Honda 3000PSI problem - Power Equipment Forum : Power Equipment Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-21-2019, 01:49 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Honda 3000PSI problem

afternoon everyone


Broke out the pressure washer today to pressure wash the house and a car engine, first time in a year, gave it some choke and it fired right up , but pump was leaking .


Found out where but not sure what is going on with it can anyone help me.
Attached Images
File Type: jpg IMG_1020.jpg (148.0 KB, 4 views)
tully is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Power Equipment Forum : Power Equipment Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome